TotalSos je osnovan u julu 2013god. sa željom da kroz kvalitetne proizvode ponovo steknemo izgubljeno poverenje svih vozača u Srbiji i da povećamo njihovu lojalnost. Za početak planiramo da naš osnovni proizvod „AutoSOS - pomoć na putu“ plasiramo na tržište Srbije a zatim proširimo i na region.

Svi budući korisnici „AutoSOS vaučera“ u zavisnosti od izbora paketa AutoSOS Srbija ili AutoSOS Evropa dobijaju pomoć na putu u roku do sat vremena.
  • U okviru paketa Srbija svi korisnici imaju pravo na:
    • Dve popravke na licu mesta, dva šlepa, uslugu dostave goriva, dostavu rezervnih ključeva, sve do 100km u oba pravca....
  • U okviru paketa Evropa svi korisnici dobijaju:
    • Sve iz paketa Srbija ali do 250/200km u oba pravca i plus u slučaju saobraćajne nezgode imaju pravo na šlepovanje do mesta prebivališta, zamensko vozilo, skladištenje oštećenog vozila, povratak ili nastavak putovanja itd.

Detaljnije o proizvodima možete se informisati na strani „Proizvodi i pokrića“.

TotalSos je partnerska firma velike svetske  kuce Europ assistence, sa ovlašćenjem za generalno zastupništvo za države Balkanskog regiona. Europ assistence obezbeđuje kvalitetnu, brzu i efikasnu asistenciju za sve korisnike AutoSOS vaučera“ Njihovo 50-godišnje iskustvo širom sveta je najbolji garant njihovih asistencija.

Europ assistance ima razgranatu mrežu širom sveta i pokriva 208 zemalja. Na teritoriji centralno istočne Evrope i u Balkanskim zemljama imaju dve asistentske platforme u Beogradu i Budimpešti, sa 120 operatera koji govore 10 svetskih jezika. U Srbiji trenutno imaju preko 220 šlep vozila što znači da su pokriveni svi gradovi i garantuju izlazak  na lice mesta u roku do sat vremena.

 

Detaljnije informacije o Europ assistance-u možete dobiti na strani

„Europ assistance“

 

O nama

Proizvodi i Pokrica

Europe Assistance

Prodajna Mesta

Kontakt